Auto onderhoud

Auto onderhoud
Klein en groot auto onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Autoservice Waterwijk verricht auto onderhoud aan alle automerken, dus welk merk u ook rijdt: u kunt met uw auto bij Autoservice Waterwijk terecht. Kies direct de onderhoudsbeurt van uw voorkeur en plan uw afspraak!

Prijzen auto onderhoud

De prijs van auto onderhoud hangt af van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders in uw auto. Daardoor kunnen onderhoudsprijzen sterk verschillen. U kunt zich vast voorstellen dat een grote beurt voor een auto met 2 cilinders daarom een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto met bijvoorbeeld 4 cilinders.

Kosten van auto onderhoud zijn op aanvraag.

Informatie over auto onderhoud

Iedere auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit is niet alleen belangrijk voor de levensduur van het voertuig, maar ook voor de veiligheid in het verkeer en de belasting van het milieu.

In het instructieboekje dat bij uw auto wordt geleverd staat na hoeveel kilometer de fabrikant een onderhoudsbeurt aanraadt. Moderne auto’s hebben steeds minder snel auto-onderhoud nodig, wat te zien is aan de steeds langer wordende onderhoudsintervallen.

Kleine beurt

Een Kleine Beurt wordt gezien als standaard periodiek onderhoud dat na een aantal kilometers of een bepaalde periode uitgevoerd wordt. Bij de kleine beurt wordt de olie van uw auto ververst, de accu- en ruitensproeistof bijgevuld, luchtfilters vervangen en worden de meeste vitale onderdelen gecontroleerd.

Zo wordt er naar de remmen, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, banden en ruitenwissers gekeken.

Grote beurt

Een Grote Beurt is een uitgebreide variant van het standaard periodiek auto-onderhoud met extra werkzaamheden. De fabrikant raadt bijvoorbeeld na een aantal gereden kilometers aan om ook bougies en het luchtfilter te vervangen of de distributieriem na te kijken.

Hoe de Grote Beurt eruit ziet is per garage verschillend, maar over het algemeen worden vrijwel alle onderdelen van uw auto nagekeken. Veel autorijders kiezen ervoor om de onderhoudsbeurt te combineren met de verplichte APK.

Altijd eerst een prijsopgave bij noodzakelijke reparaties!

Bij Autoservice Waterwijk krijgt u geen verrassingen achteraf, maar vooraf een prijsopgave voor alle noodzakelijke reparaties met een hele scherpe tarief!

Is het tijd voor de APK keuring van uw auto of camper? Plan vandaag nog uw afspraak bij Autoservice Waterwijk en breng uw auto of camper binnenkort langs voor de keuring!

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!
Call Now Button