Diagnose / uitlezen

Diagnose / uitlezen
Diagnose/uitlezen

Uitlezen is een analyse van alle signalen in de auto en alle informatie die in de autocomputer opgeslagen is. Er is contact tussen de systemen in de auto en de autocomputer doordat er signalen worden uitgezonden en ontvangen.

Steeds vaker komt het voor dat er storingen in de auto zijn die zonder diagnoseapparatuur niet gevonden kunnen worden. Het zijn storingen die niet zichtbaar zijn. Daarom is in deze tijd diagnoseapparatuur een onmisbaar stuk gereedschap in de garage.

Als er lampjes blijven branden of knipperen op het dashboard dan is het vaak nodig om uit te laten lezen voor een goede diagnose. Een van de systemen in de auto geeft dan verkeerde signalen af of ontvangt verkeerde signalen. Dit kan o.a. komen door een losse stekker, zwakke voeding, slechte massa of een defecte sensor.

Daardoor gaan die systemen (bijvoorbeeld de motor, airbag of ABS) het slecht of zelfs helemaal niet doen. Via een diagnose stekker in de auto en diagnoseapparatuur kunnen we er achter komen wat de auto mankeert.

De kosten hiervan bij
Autoservice Waterwijk zijn:

€  25,-  (incl btw)

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!
Call Now Button